Янукович створив у Луганську затори, щоби першим ударити по м’ячу

Вівторок, 16 жовтня 2012, 13:55

Президент Віктор Янукович у Луганську взяв участь в урочистій церемонії відкриття палацу спорту "ЛТК "Арена".

Як повідомляє "Восточный вариант", він ознайомився з технічними характеристиками спортивного комплексу, вручив футбольні м’ячі футбольним командам і сам завдав перший удар по м’ячу.

"Я дуже радий, що є ентузіасти, які найбільше люблять спорт, ніж гроші", - сказав президент.

"Я по-доброму захоплююся й хочу подякувати віце-президенту асоціації міні-футболу України, президенту асоціації міні-футболу Луганської області Юрія Шацького за те, що він вклав сюди й душу, й кошти", - зазначив він (палац спорту почали будувати у 2007 році з ініціативи директора ТОВ "Луганська телефонна компанія" Шацького).

Янукович також зазначив, що йому "дуже приємно", що в Луганській області цінують спорт і продовжують спортивні традиції: "Я упевнений, що сьогоднішній палац "Арена" разом із іншими спортивними об'єктами буде хорошою підмогою для спортивних перемог".

Після відвідування нового палацу спорту Янукович відправився на ПАТ "Трансмашхолдинг".

Між тим, через приїзд Януковича у центрі Луганська виникли труднощі з роботою транспорту, повідомляє "Луганськ.Коментарі".

Зокрема, заблоковано проїзд у Камброд і Вергунку, перекрито рух декількома вулицями: Фрунзе, 16-лінія, вулиця Сороки, "Городок".

Мешканці будинків, розташованих по вулиці Московській (центр Луганська), на машинах не можуть потрапити додому. Рух заблокований.

Диспетчери тимчасово не приймають заявки на таксі в центр Луганська.

Раніше УДАІ ГУ МВС у Луганській області попереджала, що буде обмежено рух центральними вулицями міста.

"З метою забезпечення безперешкодного й безпечного пересування охоронюваних осіб, водії транспортних засобів, побачивши колони супроводу, зобов'язані беззаперечно виконувати вимоги Правил дорожнього руху, зупинитися в правого краю проїжджої частини (на правому узбіччі) і забезпечити безперешкодний проїзд колони, а пішоходам необхідно утриматися від переходу проїжджої частини", - зазначили в УДАІ.

ДАІшники просили водіїв скорегувати свій маршрут, щоб уникнути заторів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування