Інтелігенція до членів ЦВК: Ви не є гвинтиками системи

Вівторок, 16 жовтня 2012, 16:39

Ініціативна група "Першого грудня" закликала усіх співвітчизників взяти участь у голосуванні 28 жовтня та повідомляти про кожен випадок зловживань чи фальсифікацій.

Про це йдеться в заяві ініціативної групи.

Її учасники закликали усіх "зробити осмислений політичний вибір, який буде відповідати вашій совісті і думці про майбутнє ваших дітей та онуків".

Під заявою підписалися В’ячеслав Брюховецький, Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Євген Сверстюк, Ігор Юхновський та інші.

"Берімо відповідальність на себе", - закликають чільні представники інтелігенції.

"Подолайте у собі ілюзію, що хтось зробить що-небудь замість вас. Ніхто, окрім вас, не подарує вам доброго життя і не відкриє світлого майбутнього. Позбудьмося цієї ілюзії, і разом з нею зникне і зневіра, а з’явиться воля", - йдеться в зверненні.

Група "Першого грудня" також звернулися і до членів ЦВК та учасників виборчого процесу.

"...Ви не є гвинтиками системи...Ви - причетні, бо обрали відповідальність. Від вас залежить чесність у підрахунку голосів - вибору людей, а отже, наша спільна доля. Не втратьте гідність, вона занадто важлива для нас усіх", - вважають в ініціативній групі.

"Пам’ятайте: ніхто не може купити ваш голос. У вас немає жодних зобов’язань перед тими, хто на вас тисне", - заявили інтелігенти.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування