Одіозний "Регіонал", під дифірамби собі, подарував школі комп'ютери

Вівторок, 16 жовтня 2012, 22:53

Кандидат у депутати від Партії регіонів по 95 одномандатному виборчому округу Петро Мельник подарував школі комп'ютери.

Про це стало відомо під час зустрічі кандидата з трудовим колективом та батьками учнів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, розташованої у селі Гореничі.

Захід супроводжувався переглядом документального фільму про діяльність кандидата як народного депутата та ректора Національного університету державної податкової служби.

Крім того, Мельник обговорив з вчителями та батьками учнів існуючі проблеми.

Фото "Опори" 

"На завершення кандидат вручив дирекції школи документи на 5 комп’ютерів. Техніка була закуплена за його сприянням та у відповідь на звернення трудового колективу та батьків школярів", - йдеться в повідомленні.

"Опора" нагадує, що непрямий підкуп виборців є прямим порушенням ч. 13 ст. 74 закону "Про вибори народних депутатів", у якій забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів.

Як відомо, раніше Мельник ініціював ціле переселення народів у межах Київської області, щоб забезпечити собі прохідне місце в Раді.

Крім того "регіонал" агітував танцювальним конкурсом, змушував торговців продавати продукти під його ім'ям, роздавав школярам подарунки та відкрив озеро, в якому небезпечно купатися.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування