Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат Мазурка бачить неточності у справі по стрілянині у "Каравані"

Середа, 17 жовтня 2012, 10:50

Адвокат підозрюваного в розстрілі охоронців у "Каравані" Лаврентій Кухалейшвілі сумнівається у винуватості свого підзахисного.

Про це він розповів в інтерв'ю газеті "Сегодня".

"По-перше, сама міліція казала, що підозрюваному 25-30 років, а Ярославу 38 років. По-друге, на відеозапису розстрілу пропадає 20 секунд запису. Питання - що робилося в цей час? Дії стрільця дуже професійні - за кілька секунд розстріляти чотирьох ", - розповів адвокат.

За його словами, Мазурок в армії взагалі не служив і не має ніякої спецпідготовки.

"У нього хронічний поліартрит, це захворювання суглобів. Були моменти, коли він не міг піднятися з ліжка", - додав Кухалейшвілі.

Він також спростував інформацію, яку раніше поширювало МВС, про те, що Мазурок служив в Узбекистані.

"Ні. Та й якщо порахувати, він 74 року народження, в армію його б брали в 1992 році, вже тоді він не міг служити за межами України, тим більше в Узбекистані", - сказав адвокат.

Крім того, він піддав сумніву експертизу ДНК, проведену міліцією.

"Як міліція могла за пару днів провести експертизу ДНК? Така експертиза проводиться від 2 до 4 тижнів, це ж ціла процедура", - заявив адвокат Мазурка.

Він також додав, що біологічний матеріал з квартири Мазурка забрали на наступний день після того, як міністр назвав його ім'я.

"Обшук був на наступний день. Які матеріали вони могли вилучити на місці злочину, якщо там не залишилося його слідів крові? Кепка, яку там залишив злочинець, але він же її тільки що купив, як там могли залишитися волосся?" - говорить Кухалейшвілі.

Як відомо, 26 вересня в столичному ТРЦ "Караван" невідомий розстріляв трьох приватних охоронців і одного важко поранив.

Міліція порушила кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу (навмисне вбивство). Пізніше міліція встановила особу підозрюваного у вбивстві. Ним виявився Мазурок Ярослав Теодозіевіч, 1974 року народження.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування