Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українцю загрожує 20 років тюрми у США, він не зміг побудувати дім в Україні

Четвер, 18 жовтня 2012, 11:05

Українцю, який проживає у США, загрожує 20 років ув'язнення за те, що  він намагався відкрити аварійний вихід літака.

Про це пише The Salt Lake Tribune.

Затриманим є 46-річний Анатолій Баранович, який постав у середу перед судом та має перебувати у в'язниці ще щонайменше два дні.

Барановича звинувачують у тому, що він вивів з ладу літак, а також напав на команду.

Він повертався з України. Інцидент стався у понеділок під час рейсу компанії Дельта, який летів з Бостона до Солт Лейк Сіті.

Фото  The Salt Lake Tribune

Під час польоту він спав, але коли літак сідав, він прокинувся і почав кричати російською до свого сусіда, що йому здається, що крило літака горить. Сусід його не зрозумів.

Коли літак торкнувся землі о 10:30, Баранович побіг до заднього аварійного виходу та намагався відкрити його, ігноруючи вказівку стюардеси припинити це.

Своїми діями він пошкодив двері, які заклинило. Це викликало збій роботи "повітряної гірки", яку використовують при аварійних посадках для виходу, а також наніс пошкодження фюзеляжу.

Стюардеса попросила інших пасажирів допомогти. Баранович намагався відкрити інший аварійних вихід, але пасажир, який раніше працював поліцейським, зміг схопити його та покласти на підлогу

За словами Барановича, він відвідував власну родину в Україні і був там 50 днів. Під час свого перебування в Україні він намагався розпочати будівництво дому.

Коли він не зміг розпочати будівництво, Баранович зазначив, що він напився і залишався п'яним протягом всіх цих 50 днів.

"Я так і не зміг протверезіти", - додав Баранович.

Протягом мандрівки додому з Києва через Амстердам, Бостон та Солт Лейк Сіті до Портленду, де він мешкає, Баранович випив кілька алкогольних напоїв. Однак він так і не зміг пригадати, скільки саме він випив.

Кожне обвинувачення , яке можуть висунути Барановичу, тягне максимум до 20 років,  або 250 тисяч штрафу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування