Луценко про вибір 28 жовтня: недосконалість або мафія

Четвер, 18 жовтня 2012, 11:11

Екс-міністр МВС Юрій Луценко заявляє, що на виборах 28 жовтня людям доведеться вибирати між недосконалою демократією і доконаною мафією.

Про це він написав у блозі на "Українській правді".

"Вибір між опозицією і владою – це не вибір між партіями "Батьківщина", "Свобода", "Удар" з одного боку і Партією регіонів з іншого. Це – вибір між недосконалою демократією і доконаною мафією", - сказав Луценко.

"Демократію можна і треба критикувати. Її можна навіть відправляти у відставку. Мафію можна тільки перемагати. І це – єдина мета цих виборів, яку справді можна досягнути", - додав екс-міністр.

Він назвав вибори 28 жовтня "вибором долі".

"Голосування за ПР та її сателітів з КПУ означає дозвіл на продовження розбою в країні, мародерства державного бюджету і здачі національних інтересів", - переконаний Луценко.

"Тільки твій голос за партію "Батьківщина" страшить правлячу мафію Януковича. Об'єднана опозиція – її головний ворог, кількість голосів за неї – фактичний реєстр бійців, готових активно боротися за свою волю та гідність і зараз, і на наступних президентських виборах", - додав екс-міністр МВС.

Луценко відзначив, що регіонали, які за 2,5 роки "політики розбою і брехні" втратили половину виборців, "крутять чисте гониво по зомбоящику, нагадуючи печерних людей, які теж вірили, що картинка успішного полювання означає гарантію вбитого мамонта".

"Насправді всі розуміють, що король Межигір'я – голий, а Партія регіонів так і не змогла стати партією. Вона була і залишається бригадою. Тим не менше, цей політичний інвалід суне у Верховну Раду, опираючись на милиці брехні та підкупу, підпертий силою державної каральної системи", - сказав він.

За словами Луценка, опозиція сумарно перемагає за партійними списками "Батьківщини" і "Удару", але вже традиційно не може домовитися про єдиних кандидатів на мажоритарних округах.

"У день виборів все залежить від голосів простих людей. Тільки той, хто проголосує 28 жовтня проти мафії, за опозицію – той має право сподіватися на краще життя. Без твого голосу зміни в нашій країні не почнуться!", - підсумував Луценко. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування