Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко: В керівника черкаського штабу "Батьківщини" кинули гранатою

Четвер, 18 жовтня 2012, 11:36

В ніч на 18 жовтня було здійснено напад на керівника штабу Об’єднаної опозиції "Батьківщина" у Черкаській області Анатолія Бондаренка.

Про це заявив віце-спікер парламенту, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко, повідомляє прес-служба партії.

Томенко повідомив, що пізно ввечері, коли Бондаренко повертався із зустрічей з громадянами у свій приватний будинок, було здійснено напад, під час якого була кинута граната, і лише щасливий випадок врятував йому життя.

"Ми мали інформацію від чесних працівників служби безпеки про те, що розроблені сценарії боротьби з опозиційними кандидатами, які включали в себе: на першому етапі – погрози, а на другому – знищення наших кандидатів в депутати", - сказав він.

Політик нагадав, що вже мали місце погрози і залякування родини кандидата в депутати на Черкащині Леоніда Даценка, також є інформація про погрози кандидатам від Об’єднаної опозиції Володимиру Гресю та Миколі Булатецькому.

Микола Томенко звернувся до міністра внутрішніх справ і президента з вимогою втрутитися, оскільки голова обласної адміністрації Сергій Тулуб позиціонує себе, як особистий друг Віктора Януковича, який ніколи не звільнить його з посади, "хоч би тут кидали гранати не лише на лідерів опозиції".

Томенко зауважив, що найбільш цинічне в цій ситуації те, що сьогодні влада разом з міліцією "охороняє мільярдерів – кандидатів в народні депутати, які на вулицях Черкас і обласних центрів роздають гроші, підкуповуючи виборців, в той час, коли відбуваються випадки нападів раніше на бізнесменів, а тепер і на політиків".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...