Литвин каже, що в наступній Раді не буде тушок

Четвер, 18 жовтня 2012, 12:45

Голова Верховної Ради Володимир Литвин сумнівається у масовому переході депутатів між фракціями і групами у парламенті 7-го скликання.

Про це він сказав в інтерв'ю телекомпанії "Рада", повідомляють Українські новини.

При цьому, спікер прогнозує, що наступне скликання Ради буде більш структурованим, ніж нинішнє.

"Я не думаю, що в цьому плані у нас будуть великі зіткнення і буде те, що можна назвати великим "броунівським рухом". Я взагалі вважаю, що Верховна Рада, яка почне роботу в середині грудня, вона буде більш структурованою", - сказав він.

Литвин зазначив, що вже зараз, до парламентерських виборів, кандидати в депутати від мажоритарних округів з великими шансами проходження в Раду визначилися, в яке депутатське об'єднання вони будуть входити.

"Я думаю, більш-менш вже зараз визначилися, хто в яку фракцію буде входити і взагалі не виникає питань щодо тих, хто стане депутатами за партійними списками. У більшості своїй вже визначилися і депутати-мажоритарники і, очевидно, вони отримають відповідну моральну, політичну та іншу допомогу від політсил, які розраховують на те, що вони поповнять їх ряди ", - сказав він.

Крім цього, спікер висловив сподівання на те, що парламент наступного скликання буде більш відповідальним у реагуванні на потреби громадян.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування