Герман у відповідь на Межигір'я згадала про Тимошенко в сауні з Лазаренком

Четвер, 18 жовтня 2012, 15:36

Радник президента та керівник прес-центру ПР Ганна Герман не відповіла конкретно на питання про Межигір'я, але заговорила про сауну і Тимошенко.

Так, під час брифінгу в прес-центрі один з обласних журналістів спитав її, про що вона думає, коли чує про Межигіря, вона відповіла:

"Я згадую, як мені розповідали працівниці, коли Юлія Володимирівна прийшла до влади, вона взялася за Межигір'я, вона позривала стіни, підлоги", - сказала вона.

"Приїхали до мене три прибиральниці, які там працювали. Привезли мені фотографії будиночка сауни, де Юлія Володимирівна проводила суботні вечори з Павлом Лазаренком. Я думаю про це, коли згадую про Межигір'я", - сказала Герман.

Скріншот з трансляції

Крім того, під час брифінгу Герман розповіла, що раз збрехала в своєму житті раз і більше цього робити не хоче.

"Я не сказала правду журналістам один раз у 2004 році в Івано-Франківську. Після цього пообіцяла, що завжди говоритиму правду", - сказала Герман.

Однак вона не пояснила, що саме мала на увазі. Жоден журналіст, присутній на брифінгу, також не уточнив це питання.

Як відомо, у 2004 році в Івано-Франківську з тодішнім кандидатом в президенти Віктором Януковичем стався інцидент, коли в нього кинули яйце, від якого він впав. Пізніше в оточенні Януковича заявили, що це був замах, що він перебував в колаптоїдному стані і що в нього кидали не яйце а який предмет.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування