В окрузі масажиста Азарова роздають антилистівки проти опозиціонера

Четвер, 18 жовтня 2012, 21:07

У виборчому окрузі №97 розповсюджують антилистівки проти єдиного кандидата від об’єднаної опозиції і партії "Удар" Павла Різаненка.

Про це повідомляють активісти "Громадського захисту Київщини".

"Зараз по всьому округу відбувається поширення наклепницьких листівок, виданих від імені технічного кандидата Аскєрова. В них міститься безглузда наклепницька інформація, зокрема, що Павло Різаненко є агентом російських спецслужб", - зазначають активісти.

В організації уточнили, що розповсюдження організовано по всьому округу, в Пухівці мобільними групами складом до 30 чоловік, що пересуваються на автобусі "Богдан".

"Представники правоохоронних органів відмовляються перешкоджати поширенню "чорнухи" і навпаки погрожують активістам опозиційних партій затриманням за перешкоджання передвиборчій агітації. До складу "груп прикриття" входять особи, які представляються співробітниками Броварської райдержадміністрації", - заявили в організації.

Як відомо, по цьому округу від Партії регіонів балотується Серій Федоренко, який є особистим масажистом прем’єра Миколи Азарова.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News