Королевська про соціологів: Вони так розверещались

П'ятниця, 19 жовтня 2012, 08:50

Лідер партії "Україна вперед!" Наталя Королівська вважає, що рішення соціологів подати проти неї позов підтверджує те, що соцдослідження не проводилися.

Так вона прокоментувала рішення КМІС і Фонду Демініціативи подати на неї до суду за твердження, що вони не проводили дослідження, пише Комерсант-Україна.

"Вони так розверещались і запанікували, що якщо в когось до цього й були сумніви, що вони маніпулюють результатами, то після зараз усім стало зрозуміло, що вони не проводять дослідження", - заявила Королевська.

У суді соціологів представлятиме адвокат Валентина Теличенко.

У своєму судовому позові соціологи також вимагають від Королевської компенсації видатків, які вони несуть у зв'язку з підготовкою до засідання Господарського суду Києва 25 жовтня.

"Ми зараз множимо 2040 анкет по 8 сторінок — це 32 тис. сторінок",— сказав директор фонду Ірина Бекешкіна. 

Як відомо, на початку жовтня між Королівською й провідними соціологічними компаніями розгорівся конфлікт - політик назвала неправдивими результати соцопитувань, згідно з якими її політична сила не переборює прохідний бар'єр у Раду.

Королевська подала до Госпсуду Києва позов до соціологів "про спростування недостовірної інформації й захисту ділової репутації". 

У середу директор КМІС Валерій Хмелько заявив, що інститут подає на неї до суду за твердження, що соціологи взагалі не проводили дослідження.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування