Зниклий УДАРівець так і не вийшов на зв'язок зі штабом

П'ятниця, 19 жовтня 2012, 14:20

Екс-кандидат у депутати Верховної Ради від партії "УДАР" в мажоритарному окрузі №70 у Закарпатській області Олександр Кічковський так і не виходив на зв'язок з однопартійцями.

Про це "Українській правді" заявив керівник Закарпатського штабу УДАР Валерій Пацкан.

"На зв'язок зі штабом він так і не вийшов. Наша позиція, що він знявся через тиск. Однак, якщо ми з'ясуємо, що він знявся через власну вигоду, ми зробимо все, щоб ця людина більше ніколи не потрапила до органів влади", - заявив Пацкан.

За інформацією "Української правди", Кічковський у четвер подзвонив дружині і сказав, що три дні не виходитиме на зв'язок.

Станом на четвер 70 округ є найменшим за кількістю кандидатів. Їх там лишилося три. Кандидат від Партії регіонів Михайло Ланьо, представник об’єднаної опозиції Олександр Каменяш та комуніст Володимир Алексій.

Згідно з останніми соціологічними даними Каменяш мав 26%, Ланьо – 25%, Кічковський – 13%.

Зняття Кічковського було вигідно саме Каменяшу, бо таким чином він консолідовував всі опозиційні голоси. Тоді як Ланьо якраз був би зацікавлений в тому, щоб у виборчому процесі лишалися обидва кандидати-опозиціонери.

Каменяша пов'язують також з Віктором Балогою. В УДАРі не виключають, що саме з бютівцем і домовився їх кандидат.

Сам Каменяш в коментарі УП сказав, що навряд чи з Кічковським щось сталося, а просто він як "розумна і розважлива людина вирішив знятися з виборів".

Як відомо, в УДАРІ висловили сумнів, що Кічковський написав заяву про зняття з виборів без тиску, оскільки напередодні, 16 жовтня, він ще проводив зустрічі з виборцями.

Уповноваженого УДАР у ЦВК Валерія Карпунцова також здивувало, що довіреність на передачу заяви про зняття з виборів була завізована у Мукачевому, тоді як сам кандидат балотується в Ужгороді, а центр його округу знаходиться в Сваляві.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування