Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман розповіла, які вибори будуть успішними для регіоналів

П'ятниця, 19 жовтня 2012, 16:21

Будь-який результат парламентських виборів буде успішним для Партії регіонів у випадку, якщо вибори будуть чесними й прозорими. 

Про це під час прес-конференції в офіційному прес-центрі ПР 19 жовтня заявила його керівник Ганна Герман.

"Вибори для Партії регіонів будуть успішними, якщо ми скажемо, що ці вибори були чесними й прозорими. Кожен результат у цьому випадку буде для нас успішним", - сказала Герман.

Вона звернула увагу на те, що забезпечення відеозапису й відеотрансляції під час виборів – це гарний механізм для того, щоб провести в Україні чесні й прозорі вибори.

"Рейтингові компанії, соціологи дають нам досить гарний результат – завжди це був перший результат. Ми також упевнені у тому, що дуже гарний результат матимуть і ті кандидати, які йдуть по мажоритарних округах від ПР", - відзначила Герман.

Вона додала, що регіонали нікого не знімали з виборів на користь якоїсь політичної сили.

"Ми дуже ретельно підходили до питання відбору кандидатів, до питання відбору команди. У нас ніколи не було випадків перебіжчиків. У нас були дуже важкі часи, особливо коли ми були в опозиції, але в нас ніхто нікуди не перебігав, не продавався, не перекуповувався. У нас у команді це не прийнято", - сказала Герман.

Вона додала, що ПР вирішила не проводити другий з'їзд, тому що в них "усе в порядку".

"Ми йдемо на вибори, ми довіряємо своїм людям. Ми віримо в їхню перемогу. Ми віримо в те, що їх підтримають виборці. Але головне для нас навіть не це, головне для нас те, щоб ми як партія влади створили такі умови, щоб кожен громадянин зміг підтримати того кандидата, який йому подобається. От це головний результат, на який націлені всі наші зусилля", - резюмувала Герман.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...