У Сімферополі Януковичу розчистили дорогу, а також "відвели" його від ЗМІ

Вівторок, 23 жовтня 2012, 21:04

У Сімферополі евакуатор відтягав автомобілі, припарковані на шляху проходження кортежу президента Віктора Януковича.

Машини евакуювали з вулиці Семашко за сприяння співробітника ДАІ, повідомляють "Аргументи тижня - Крим".

"Незважаючи на те, що автомобілі знаходилися на парковці і не заважали проїзду по головній вулиці, евакуатор за допомогою тросів відтягав машини. Співробітник ДАІ на ім'я Сергій, який знаходився поруч, виявляв невластиву для його посади активність, фактично виконував функції стропальника і допомагав відсувати автомобіль", - пише видання.

Протягом 10 хвилин евакуатор відтягнув у прилеглі двори автомобілі Daewoo Lanos і ВАЗ-2105. Сигналізації на зазначених машинах не спрацьовувала, тому власники авто були не в курсі, що відбувається.

"При цьому Daewoo під час буксирування нижньою частиною бампера ударилось об евакуатор. А "п'ятірка" стояла на ручнику, тому від покришок на асфальті залишилися сліди", - зазначили журналісти.

Крім того, під час спілкування Януковича з журналістами в Сімферополі стався неприємний інцидент.

Коли президент почав відповідати на запитання представників ЗМІ, в холі Державного медичного університету імені Георгіївського несподівано включилася сигналізація.

Кілька разів вона глушила слова президента і представників ЗМІ, які задавали питання.

Сам президент ніяк на сторонній звук не відреагував, але у своїй відповіді на питання журналіста збився з думки і деякий час мовчав.

Несанкціоноване включення сигналізації повалило в паніку як чиновників, так і співробітників держохорони, які незадовго до появи Януковича перед журналістами перевіряли тут всю техніку.

Сигналізація працювала кілька хвилин, поки співробітники медуніверситету не відключили її. Однак майже відразу ж після цього прес-секретар президента оголосила про закінчення його спілкування з представниками ЗМІ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування