Томенко боїться, що Кличко прикинеться Тігіпком

Вівторок, 23 жовтня 2012, 22:15

Відмова лідера партії "Удар" Віталія Кличка підписати коаліційну угоду до виборів зберігає інтригу третьої сили у Верховній Раді.

Про це заявив член партії "Батьківщина" Микола Томенко в ефірі 5 каналу, коментуючи підписання коаліційної угоди зі "Свободою".

"Нажаль, Віталій Кличко відмовився підписувати цей документ. "Батьківщина" і "Свобода" підписали. А це принципово. Дивіться, ми зараз домовляємося зараз, хто зніметься: ви чи я. Але коли стане принципове питання, наприклад, ми починаємо процедуру імпічменту Януковича, ви з "Удару", ми вас підтримали, а ви кажете: друзі, ми не будемо за це голосувати, це не є нашим пріоритетом", - пояснив він.

"Таким чином, є інтрига третьої сили в наступному парламенті", - уточнив віце-спікер Верховної Ради, додавши, що "треба домовлятися до кінця виборчої кампанії".

Томенко також заявив, що історія, яку зараз показує Віталій Кличко - "це історія Тігіпка".

"Я, чому наполягаю на тому, що в політиці не можна обманювати людей, бо якщо ви не кажете повну правду, напівправду, то ви обманюєте людей. От ви кажете, голосуйте за мене, в парламенті я буду. А у мене питання, що ви будете робить в парламенті? А ви кажете, от як я ввійду в парламент, тоді скажу, що робитиму. Це приблизно, як з Тігіпком", - зазначив він.

"Ми не чіпали Тігіпка, бо він на зустрічах з Тимошенко, із нашою командою говорив: друзі, прихильний до вашої політичної сили, ну я так публічно не буду говорити, і т.д., але ви не чіпайте. Партії регіонів, як я зрозумів, він говорив так само. Його теж не чіпали", - вважає Томенко.

"Йшла боротьба між ключовими політичними силами, між Тимошенко і Януковичем на президентській кампанії. А він проскочив і зайняв третє місце, а потім здався в плен, і сказав, що він все життя мріяв працювати з Януковичем, коли ще був керівником його штабу. Так само й тут по Віталію. Ну, не можемо ми допускати такої історії. Люди повинні чітко сказати", - підсумував він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:00
Пошук мін за допомогою дронів: українські розробники випробували сенсорні технології 
15:53
Теорія – у військовому коледжі США, практика – в боях в Бахмуті. Львів, Канзас і Бахмут в житті комбрига "Холодного Яру"
15:51
Експорт кукурудзи, ріпака, соняшника та пшениці: ліцензії видаватимуться з погодженням з Польщею
15:51
"Найбільше досягнення і невдача – це НУШ": міністр Лісовий про діяльність МОН за останній рік
15:49
Дрони, боєприпаси й гранатомети: Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України
15:34
Синоптики попередили мешканців Київщини про неприємні сюрпризи погоди
15:33
"Укрнафта" розпочала ребрендинг мережі АЗС Glusco
15:32
Туск після переговорів зі Шмигалем: Ми близькі до вирішення проблем  
15:27
Цього року планується запустити залізничний маршрут з Києва до Кошице
15:27
РФ створює нову адмінеліту на окупованих територіях України – розвідка Британії
Усі новини...