"Кнопкодавство" збережеться в Раді - віце-спікер

Вівторок, 23 жовтня 2012, 22:37

У наступному складі Верховної Ради депутати не будуть голосувати самостійно.

Про це заявив член партії "Батьківщина" Микола Томенко в ефірі 5 каналу.

"У мене немає ілюзій, от це така кинута експертами теза, на мою думку, яка не витримує серйозної критики наукової і парламентсько-наукової, що от як людина на окрузі вибралася, вона буде чесною принциповою, і буде голосувати, як здумається. Я не підтримую цієї тези", - зазначив він.

"Самовисуванці - це мультимільярдери, мільярдери і трошки мільйонерів", - уточнив політик.

"Якщо ви мультимільярдер і живете в корупційній бідній країні, яка називається Україна, з владою де податкова, ОБОП, УБЕП і вся ця біда використовується проти вас, як бізнесмена, то ви можете умнічать щось там у Верховній Раді, але як до вас десять перевірок приїде і маски-шоу влаштують, то карточку ви швидко віддасте", - пояснив Томенко.

"Немає різниці між мажоритарним і пропорційним депутатом, ми всі одинакові. Однакова картка, однакова кнопка і однакова ціна голосу", - додав він.

"Вони тотально будуть залежні від влади. Наприклад, хтось із них не піде в фракцію Партії регіонів, а буде фракція "За щасливі регіони", але їхня картка буде голосувати так само", - заявив віце-спікер парламенту.

"Щоб ми не говорили, сьогодні принципово кнопкодавство і залежність від влади в парламенті змішана система не зліквідує", - підсумував він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News