Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко: Ми повинні визнати будь-які висновки ОБСЄ щодо виборів

Середа, 24 жовтня 2012, 10:20

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко наголошує на важливості виборів без порушень для Партії регіонів.

Про це він сказав в інтерв'ю виданню Коммерсант-Украина.

На запитання, чи визнає Партія регіонів звіти місії ОБСЄ незалежно від їх змісту, він відповів:

"Я вважаю, що ми повинні це зробити. Все-таки ОБСЄ достатньо авторитетна організація, і я думаю, що їхні висновки будуть об'єктивними", - заявив Тігіпко.

Він підкреслив, що напрямок ЄС для України пріоритетний і висловив думку, що чесних виборів буде достатньо для нормалізації відносин.

"Дуже важливо демократично провести вибори. Показати, що ми вміємо рухатися вперед. Цього точно буде достатньо, щоб знову сісти за стіл переговорів. Нас намагаються звинуватити в недемократичних підходах, але поки це необ'єктивно", - заявив він.

"Ми запросили небувалу кількість спостерігачів - нехай їдуть, нехай дивляться. Ми встановили камери на виборчих дільницях. Ми все робимо для того, щоб був прозорий процес, але ніхто не хоче цього помічати, всі тільки й говорять про порушення, хоча сьогодні фальсифікувати вибори просто неможливо ", зазначивТігіпко.

Він також сказав, що не варто концентрувати увагу на Тимошенко.

"Я хотів би, щоб ви сьогодні не товкмачили як усталену істину, що ув'язнення Тимошенко - це антидемократично. Жоден західний політик мені не сказав, що Тимошенко не порушила український закон. Всі говорять лише про те, що на Заході за такі порушення у в'язницю не саджають, там передбачена тільки політична відповідальність. Але ми живемо за українськими законами ", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...