Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українцям перед виборами екстрено видаватимуть паспорти

Середа, 24 жовтня 2012, 11:53

Всі територіальні підрозділи Державної міграційної служби працюватимуть в суботу, 27 жовтня, і в неділю, 28-го числа.

Про це йдеться у повідомленні Державної міграційної служби.

"З метою сприяння забезпеченню конституційного права громадян на участь у виборах до Верховної Ради, що відбудуться 28 жовтня, всі територіальні підрозділи ДМС працюватимуть у суботу 27-го та неділю 28-го жовтня", - сказано в повідомленні.

Керівники територіальних органів мають вжити заходи із завершення оформлення паспортів за поданими заявами, а також розгляду заяв про вклеювання фотографій при досягненні відповідного віку до 27 жовтня 2012 року.

Таким чином, у більшості випадків, коли місячний строк з моменту подання заяви про оформлення паспорта ще не пройшов, громадяни зможуть отримати паспорт до виборів, або у день виборів 28 жовтня.

Розгляд заяв про вклеювання фотографій при досягненні 25 та 45 річного віку буде відбуватися у максимально прискореному режимі, у більшості випадків протягом одного дня.

Для цього необхідно звернутися до підрозділу ДМС України (так звані паспортні столи) за місцем проживання.

"У разі виникнення ускладнень із отриманням паспорта громадянина України або вклеювання фотографії у зв’язку із досягненням відповідного віку, громадяни можуть звертатися на гарячу лінію ДМС України: (044) 383-76-26", - сказано у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування