Лазаренко про "замовників" Щербаня: Була б воля, імена пролунали б завтра ж

Середа, 24 жовтня 2012, 12:15

Екс-прем’єр Павло Лазаренко називає сфальсифікованими обвинувачення в його причетності до вбивства Євгена Щербаня у 1996 році.

Про це він заявив в інтерв'ю РІА "Новости".

"Мені завжди хотілося поставити запитання нашим затятим оперативникам і слідчим із Генпрокуратури – яким має бути мотив у прем'єр-міністра, щоб піти на страшне злодіяння – замовлене вбивство одного з донецьких бізнесменів Щербаня? Не найбільш впливового, не найбільш успішного? А потім переключитися й на вбивство голови фондової біржі України Вадима Гетьмана", - зазначив Лазаренко.

"Сфальсифіковані обвинувачення Генпрокуратурою підкидалися й у Сан-Франциско, поки йшов судовий процес. Але жоден американський суддя не прийняв цю нісенітницю до провадження", - заявив він.

"Колишній охоронець президента Микола Мельниченко свого часу виклав в інтернет-видання "5 елемент" фрагмент брудної змови Кучми й генпрокурора Потебенька щодо фальсифікації цього страшного обвинувачення й причетності до нього Лазаренка", - додав екс-прем'єр України.

"Нехай передасть Генпрокуратурі й усе інше – у його магнітофонних записах, гадаю, є точна відповідь на запитання про замовників. Була б політична воля, і імена пролунали б завтра ж", - стверджує Лазаренко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування