Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

ГПУ ВИСУНУЛА МЕЛЬНИЧЕНКУ ЗВИНУВАЧЕННЯ

Четвер, 25 жовтня 2012, 10:28

Генпрокуратура пред'явила екс-співробітник президентської охорони Миколі Мельниченку обвинувачення у справі проти нього про розголошення державної таємниці.

Про це повідомив адвокат Мельниченка Микола Неділько, передають Українські новини.

За його словами, слідчі дії з Мельниченком в будинку Головного слідчого управління Генпрокуратури на вулиці Борисоглібській в Києві проводилися до 22:00 24 жовтня.

Під час слідчих дій у присутності адвоката Мельниченку було пред'явлено обвинувачення у кримінальній справі, яка раніше була порушена проти нього Генпрокуратурою.

Після цього Мельниченко був відправлений у слідчий ізолятор Служби безпеки в Аскольдовому провулку в Києві, де він буде утримуватися до прийняття Шевченківським районним судом Києва рішення про обрання йому запобіжного заходу.

Адвокат зазначив, що суд має розглянути питання про обрання запобіжного заходу впродовж 2 днів від дня затримання і спрогнозував, що Мельниченко або буде взятий під варту, або з нього буде взято підписку про невиїзд.

Крім цього, він додав, що в нього немає підстав думати, що засідання суду буде проведено в закритому режимі.

Як повідомляло агентство, кримінальну справу проти Мельниченка було порушено за частиною 2 статті 328 Кримінального кодексу (розголошення держтаємниці), частини 1 статті 358 (підробка документів), частини 3 статті 365 (перевищення влади або службових повноважень).

Мельниченко під час перебування співробітником охорони Президента Леоніда Кучми на диктофон таємно вів запис розмов перших осіб країни в кабінеті Кучми.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...