Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Лідер "виборців Донбасу" лаявся матом і ледве не побив кандидата-жінку

Четвер, 25 жовтня 2012, 10:53

Голова "маргінальної" громадської організації "Комітет виборців Донбасу" Олександр Хряков зірвав прес-конференцію опозиційних кандидатів у депутати і мало не побив кандидата Вольгу Шейко.

На прес-конференції в Донецьку Хряков голосно кричав, обзивав присутніх "незрозумілим чмом", лаявся матом і намагався вдарити жінку, пише "ОстроВ".  

На захід, крім низки журналістів, прийшли люди, які не мають стосунку до ЗМІ – довірені особи кандидата в народні депутати від Партії регіонів Тетяни Бахтеєвої, прихильники кандидатів, що виступали і Хряков. 

Конфлікт виник після того, як журналісти кілька разів просили не представників преси дати їм можливість працювати.

"Ви зірвали прес-конференцію за великим рахунком. Тільки один журналіст міг поставити запитання. Вибачте, але в мене виникло запитання – хто всі ці люди? Я не можу задати запитання, тому що навіть спікерів не чую", - сказала кореспондент "ОстровВа".

"Дайте людині поставити запитання", - сказав один з довірених осіб Бахтеєвої, але в цей момент зі свого місця підхопився Хряков і накинувся на журналістку.

"Ви хто така?! Тут запрошувалися всі! Дивися, незрозуміле чмо сидить і запитує, хто я тут такий. От так би взяти й головою…", - крикнув Хряков і зімітував удар головою об стіл. 

Коли Хрякова попросили вибачитися перед жінкою, він викрикнув: "Я можу тільки на х*р послати!".

Після цього він буквально кинувся на кандидата у Верховну Раду від політичної партії "УДАР" Вольгу Шейко: "Послухай, чудило! Ти за мене не вибачайся! Так би взяти… Бл*дь!" – крикнув Хряков і замахнувся на кандидата.

"А це хто такі? Сказати вам хто ви? Одна – любителька чужих квартир, другий мракобіс-сектант, за цього взагалі не хочу говорити. Зібралася юрба! Кого ви лікуєте тут?  Донецьк? Донбас?! Геть звідси, з Донецької області!", - крикнув Хряков.

На прес-конференції були присутні кандидати у Верховну Раду від політичної партії "УДАР" Вольга Шейко й ВО "Батькивщина" Вадим Юрчак, а також самовисуванець Сергій Анікушин.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування