Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Балога скаржиться Пшонці на свого екс-однопартійця, якого сам взяв на таран

Четвер, 25 жовтня 2012, 11:22

Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога звернувся до гепрокурора з заявою, в якій просить розслідувати застосування кримінальних методів кандидатом влади Михайлом Ланьо.

Як ідеться в заяві Балоги, 24 жовтня він проводив зустрічі із виборцями Міжгірського району на підтримку кандидата в народні депутати по виборчому округу № 70 Олександра Кеменяша.

"Після закінчення заходів, під час повернення до Мукачево, невідомими особами на 4 автомобілях було заблоковано дорогу по якій я пересувався", - заявив Балога.

За словами міністра, співробітники Управління державної охорони, які супроводжували мене, звернулися до невідомих осіб із вимогою звільнити проїзд.

"Натомість, із одного з автомобілів вийшла невідома особа, яка заявила, що зі мною хоче зустрітися кандидат в народні депутати від Партії регіонів по виборчому округу № 70 Михайло Ланьо, відомий як кримінальний авторитет на прізвисько "Блюк", - заявляє Балога.

"Оцінивши ситуацію, співробітники УДО прийняли рішення розблокувати проїзд самостійно. Використавши свій автомобіль, як таран, охорона зіштовхнула з проїжджої частини один із автомобілів блокувальників та звільнила проїзд", - пише міністр-кандидат у депутати.

Балога просить Генеральну прокуратуру "негайно провести розслідування зазначеного факту блокування та причетність до подій вищезазначеної особи".

Слід нагадати, що ще кілька років тому Ланьо був одно партійцем Балоги, а якщо вірити місцевим сайтам, то мав з ним і спільний бізнес.

Минулого тижня у 70 окрузі загадково знявся з виборів кандидат від УДАР Олександр Кічковський.

Однопартійці Кічковського тоді у приватних розмовах з журналістами не виключали, що їх кандидат знявся на користь Каменяша під тиском Балоги. Вони також вказували, що заява Кічковського, який мешкає в Ужгороді, чомусь нотаріально була завірена у Мукачевому.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування