Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Американські адвокати замовлять слівце за Лазаренка лідерам США

Четвер, 25 жовтня 2012, 13:48

Американський адвокат Павла Лазаренка Деніел Горовітц говорить, що захист екс-прем’єра України буде говорити з представниками влади США щодо долі Лазаренка.

Про це він сказав журналісту ТСН.

"Він (Лазаренко) завжди хотів повернутися до України і зараз прагне. Він і досі хоче впливати на економічний розвиток в Україні", - зазначив Горовітц.

"Зараз ми підтримуємо стосунки з адміністрацією президента Обами і у нас впливові зв’язки з Міттом Ромні. У нашій команді – один із найвпливовіших адвокатів світу, Мартін Гарбус. Він напряму буде говорити з представниками влади про Павла Івановича", - заявив він.

Адвокат побоюється, що Лазаренка можуть ув’язнити, щойно той повернеться в Україну.

"Я думаю, що безпечніше тут, але якщо Україна гарантує безпеку, повернення відбудеться вже найближчим часом", - сказав Горовітц.

Водночас, дружина Павла Лазаренка Оксана Цикова у бесіді з журналістом "ТСН-Особливе" сказала, що дуже чекає 1 листопада, коли її чоловік має вийти з в’язниці.

"Сподіваюся, що воно відбудеться саме так, як ми це плануємо, але багато залежить від того, що буде робити українська влада стосовно забезпечення безпеки Павла Івановича і нашої родини", - сказала вона.

Цикова зізналася, що побоюється переслідування чоловіка в Україні.

"Я хвилююся, яка буде реакція щодо зарахування терміну, який Павло Іванович відбув тут. Хвилююся щодо переслідування", - сказала вона.

При цьому дружина Лазаренка, яку журналісти знайшли у передмісті Сан-Франциско, сказала, що де б вони з чоловіком не жили після звільнення, це буде її жіночим щастям.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування