Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

У п'ятницю "регіонали" і "Батьківщина" зберуться в одному місці

Четвер, 25 жовтня 2012, 16:20

26 жовтня в 18.00 Партія регіонів проведе широкомасштабну акцію "Від стабільності до благополуччя!" на Михайлівської площі у Києві.

Акцію будуть транслювати в прямому ефірі на Першому Національному каналі.

Таку ж акцію проведуть в Одесі на площі перед Потьомкінськими сходами.

Крім того, пройдуть телемости з десятьма областями України із включеннями із Сімферополя, Харкова, Кіровограда, Ужгорода, Дніпропетровська, Запоріжжя, Донецька, Луганська, Києва й Одеси.

Неподалік від "регіоналів" – на Софійській площі – ВО "Батьківщина" проведе свій мітинг "Голосуй за себе, голосуй за Україну!".    

Початок акції також о 18.00.

"Батьківщина" також проведе ніч виборів на Софійській площі.

Разом з тим партії "УДАР" і "КПУ" не планують ніяких загальних акцій в останній день агітації.

"У нас буде відкриття прес-центру та брифінг Віталія Кличка об 11.00. Інших заходів не заплановано", - відзначили у прес-службі "УДАРу".

"Навіщо переможцям якійсь акції до чи після виборів. Ми переможемо і будемо задоволені результатом!" – запевнили у міському комітеті КПУ.

Водночас ВО "Свобода" не планує заходів на 26 жовтня, однак якщо будуть фальсифікації, то проводитиме акції після виборів.

"У нас є чимало варіантів на всі порушення, якщо вони будуть зафіксовані. У нас є варіант А, Б і В. Однак які саме я не хочу говорити, бо мій телефон прослуховується", - сказав прес-секретар ВО "Свобода" Юрій Сиротюк. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування