Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Кличко каже, що "Свобода" об’єдналася з партією влади

Четвер, 25 жовтня 2012, 22:38

Партія "Свобода" об’єдналася з партією влади в боротьбі проти "Удару".

Про це заявив лідер партії "Удар" Віталій Кличко , коментуючи інформацію про те, що в усіх регіонах Західної України була масово розповсюджена газета "Народний трибунал" проти "Удару", тираж якої виявили, коли його вивозили з офісу партії "Свобода".

 

"Ще минулого тижня у нас були дані, що в останні дні перед виборами буде розповсюджуватися величезна кількість негативної інформації, так званого чорного піару проти нашої політичної сили", - розповів він.

Фото партії "Удар" 

"Ця інформація масово поширюється, як на Сході та Півдні, так і на Заході країни. В одних газетах Кличка називають непатріотом і русофілом, а на півдні України роблять з мене мало не нациста. За нашими даними, газети на Півдні поширює влада, а на Заході - тернопільський штаб партії "Свобода", - цитує Кличка офіційний сайт партії.

Політик підкреслив, що на всі звернення до правоохоронних органів з приводу порушення виборчого законодавства, партія наразі не отримала жодної реакції.

Більше того, в цих зверненнях мова йде не лише про порушення виборчого законодавства, а наводяться конкретні факти розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

"Ми хочемо, щоби правоохоронні органи звернули увагу на те, що не настав день виборів, а керівництво країни вже заявляє, що вибори пройшли чесно і прозоро", - зазначив політик.

"Про яку чесність і прозорість може йти мова, коли у нас на руках величезна кількість фактів про порушення законодавства, на які ніяк не реагують правоохоронні органи", - заявив Кличко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування