Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві окупують мітингами три площі

П'ятниця, 26 жовтня 2012, 19:17

10 партій і організацій подали заявки в Київську міськдержадміністрацію на проведення акцій в день виборів Верховної Ради 28 жовтня.

Про це повідомив заступник глави КМДА Олександр Пузанов, передають "Українські новини".

"За станом на 18:00 - 6 заявок на площу біля ЦВК (площа Лесі Українки, 1) та заявки, про яких ви вже знаєте: заявка на Софійську площу, на Контрактову площу...", - зазначив Пузанов.

Заступник глави додав, що місто продовжує дискусію з різними політичними силами, які подали заявки на проведення акцій, і поки не було рішення про звернення до суду з проханням обмежити проведення акцій у цей день.

При цьому Пузанов не виключив, що таке рішення може бути ухвалене у випадку, якщо не будуть досягнуті домовленості з усіма, хто подав заявки.

Зокрема, крім 6 заявок на проведення акцій на площі біля ЦВК (з них організація "Батьківщина молода" - 4 тисяч осіб, і всеукраїнська молодіжна організація "Ліга слов'янської молоді" - 4 тисяч чоловік).

Також були подані наступні заявки: від ВМО "Молоді регіони" на проведення з 27 жовтня по 5 листопада святкових заходів з нагоди святкування 15-ї річниці Партії регіонів на Михайлівській площі, заявлена ​​кількість учасників акції - 7 тисяч чоловік.

Також на проведення з 27 жовтня по 5 листопада святкових заходів на Михайлівській площі подана заявка від ВМО "Професіонал" (заявлена ​​кількість учасників акції - 7 тисяч чоловік).

Від Міжнародної громадської організації "Ми українці" подана заявка на 28 жовтня з 15:00 до 20:00 концерт з нагоди визволення України від нацистських загарбників на Михайлівській площі, заявлена ​​кількість учасників акції - 10 тисяч чоловік.

Партія "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина"подала заявку на проведення з 10:00 28 жовтня до 18:00 29 жовтня мітингу "Ніч виборів" на Софійській площі, заявлена ​​кількість учасників акції - 10 тисяч чоловік.

Як відомо, вибори Ради пройдуть 28 жовтня за змішаною пропорційно-мажоритарною системою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...