Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович закликав членів виборчих дільниць зробити все "чесно і прозоро"

П'ятниця, 26 жовтня 2012, 19:31

Президент Віктор Янукович закликав українців прийти на вибори і взяти участь у голосуванні.

Про це він сказав у зверненні до народу, яке показали в ефірі 5 каналу.

"У неділю, 28 жовтня, відбудуться чергові вибори до Верховної Ради. Це – важливий етап розвитку нашої держави. Саме тому кожен виборець має проявити свою активну громадянську позицію, прийти на дільницю та проголосувати", - сказав Янукович.

Він наголосив, що вільний процес голосування забезпечуватимуть майже чотири тисячі членів виборчих комісій, а за чесністю виборів стежитимуть понад 3,5 тисячі іноземних спостерігачів.

"Звертаюся до всіх, хто бере участь в організації голосування. Цей процес має відбутися чесно, прозоро та у відповідності до законів. Спостерігачі, журналісти та соціологи мають отримати належні умови для своєї роботи. Правоохоронці повинні забезпечити порядок і законність на виборах", - сказав Янукович.

Він нагадав, що цього року вибори проходять за новими правилами – українці будуть обирати народних депутатів не лише за партійними списками, а й від своїх округів.

"Виборча кампанія відбувається в умовах відкритої конкуренції. За голоси виборців активно змагаються понад п'ять тисяч кандидатів, які сповідують різні ідеології та підходи до розвитку країни", - сказав Янукович.

"Голос кожного має бути врахований! Тому я закликаю кожного прийти та проголосувати за своє майбутнє!", - підсумував президент.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: