Єфремов: Влада використовувала адмінресурс, як наша, так і ваша

П'ятниця, 26 жовтня 2012, 22:27

Лідер фракції Партії регіонів у ВР Олександр Єфремов вважає використання владою адмінресурсу "політичною культурою" нашої країни.

Про це він заявив в ефірі Шустер-Live, відповідаючи на питання, чому регіонали, зокрема син прем'єра Азарова використовують адмінресурс і витрачають великі бюджетні кошти на свої округи.

"Я не хочу нічого говорити - влада використовувала ресурс, як ваша, так і наша використовує ресурс. Це лише час і політична культура в нашій державі", - сказав Єфремов.

"Коли ви - Юлія Тимошенко - пропонували своїм виборцям за те, що вони принесуть якусь негативну інформацію під час виборів по 10 тисяч гривень, то це був не підкуп виборців, це був прямий підкуп на виборах, коли ви були при владі. Я нікого не звинувачую, я констатую факт", - сказав Єфремов.

Він вкотре додав, що за час у владі Партії регіонів "вдалося стабілізувати ситуацію в країні", "стабілізувати економіку" і закликав людей голосувати за регіоналів.

"Не ризикуйте своєю долею. Прийдіть і проголосуйте. Партія регіонів і кандидати від ПР обіцяють, що ми збережемо стабільність у державі і будемо вирішувати все накопичене соціальні проблеми ", - підсумував Єфремов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування