Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Партії регіонів теж підловили опозицію на агітації

Субота, 27 жовтня 2012, 20:57

В "день тиші" в Кіровоградській області продовжується агітація за кандидата від Об'єднаної опозиції по 99 округу Андрія Табалова.

Про це повідомляє прес-служба обласної організації Партії регіонів.

"Сьогодні, в день тиші, агітатори від опозиції поширюють листівки та іншу друковану продукцію, в тому числі через мережу підконтрольних їм магазинів, із закликами підтримати їхнього кандидата Андрія Табалова", - зазначають у прес-службі.

Там також повідомили, що редактори двох кіровоградських газет заявляють про поширення в місті фальшивих посвідчень журналістів, які можуть використовуватися для провокацій під час виборів.

"Засновник газети "100-й округ" Яна Писарева заявила про те, що окремі особи зверталися до неї з проханням видати посвідчення позаштатних кореспондентів газети, щоб спостерігати за виборчим процесом. Вона припустила, що посвідчення журналістів цієї газети, яка вже давно припинила існування, можуть використовуватися для провокацій під час виборів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, головний редактор газети "Наше місто" Наталя Нужна теж заявила, що від їх видання, але без відома редакції, видаються посвідчення нібито позаштатних кореспондентів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: