"Батьківщина": у Києві затримали автобуси з людьми для "каруселей"

Неділя, 28 жовтня 2012, 11:18

У Києві затримали два автобуси з людьми для "каруселей".

Як повідомляє прес-служба "Батьківщини", це сталося зранку у районі Харківської площі.

У повідомленні зазначається, у автобусах були молоді люди, які нібито їхали спостерігати за виборами в області.

Після зупинки автобусів, вони почали пішки розходитися по домівках, поки інші давали покази. Ще двом автобусам вдалося зникнути, повідомили у партії.

"Як зазначив головний групи, люди їхали спостерігати за виборами в області, а перед цим заїхали організовано проголосувати. Не на камеру самі хлопці зізнаються, що за таку поїздку їм заплатили гроші", - йдеться у повідомленні.

Крім того, як зазначила прес-служба, "у Ірпінському районі Київської області зі спецдільниці, що знаходиться у виправній колонії, щойно розпочалося голосування, з приміщення було вигнано усіх офіційних спостерігачів".

У той же час, столична міліція спростовує інформацію про спробу вивезти колоною автобусів людей для голосування в Бориспільський район Київської області.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі ГУ МВС у Києві, зокрема, дійсно, вранці біля станції метро "Бориспільська" перебувала колона автобусів з людьми, але, як з'ясували правоохоронці, в автобусах були люди, які за офіційно укладеною угодою їхали в район для роботи на виборчих дільницях.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...