Бахтєєва запідозрила, що на її дільниці опозиціонери зумисне провокують

Понеділок, 29 жовтня 2012, 04:52

Конфліктні ситуації на виборчих дільницях у Донецьку №141702 та 141686 це провокації опозиції.

Про це заявила кандидат від Партії регіонів по мажоритарному округу №42 Тетяна Бахтєєва, повідомляє її прес-служба.

"Вони влаштовують провокації для того, щоб повністю дискредитувати вибори. Вони розуміють, що програли і намагаються таким-то чином виправдати свою поразку, імітують неіснуючі порушення виборчого законодавства", - вважає кандидат.

Вона заявила, що під час проведення виборчої кампанії всім учасникам були надані рівні можливості для агітації.

Зокрема, зазначила Бахтеєва, і "Удар", і об'єднана опозиція "проводили мітинги на центральній площі Донецька, всім був забезпечений рівний доступ до ЗМІ і рекламних площин, всі могли проводити зустрічі з виборцями, щоб пояснити свою програму".

"Вони вночі прийшли на ділянку, стали вимагати, щоб їх допустили до підрахунку голосів, шуміли, заважали людям, будинки яких знаходяться поруч з виборчими дільницями. Всіляко порушували громадський порядок, чинили фізичний вплив на тих, хто закликав їх припинити протиправні дії", - розповіла парламентарій.

Бахтєєва вважає, що з усіма аналогічними правопорушенням необхідно розбиратися в правовому полі. Але не виключає, що якщо ініціаторів провокацій не зупинити, то вони можуть влаштувати провокації і на інших ділянках.

"Йде підрахунок голосів, в комісіях працюють представники різноманітних партій. Якщо відбуваються інциденти між ними - це інше питання, але кричати на вулиці в три години ночі - такого ще не було", - обурена Бахтєєва.

За її припущенням, почавши провокації на виборчій дільниці №141686, ті ж самі люди потім їх продовжили на дільниці №141702.

"Швидше за все, вони приїжджі", - припускає депутат. Вона також додала, що був здійснений помилковий виклик "Швидкої допомоги" під приводом, що одній з жінок на ділянці стало погано. Однак це ні глава комісії, ні заступник голови не підтвердили.

Раніше повідомлялося, що невідомі взяли в кільце комісію ділянки. Міліція оточила будівлю і нікого не випускала. За даними "Удару" голова комісії госпіталізована.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...