Тігіпко про посади: Іноді потрібно прикрутити свої амбіції

Понеділок, 29 жовтня 2012, 10:29

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко прив'язав до створення більшості своє перебування у парламенті або у кабінеті міністрів.

Про це він сказав на брифінгу Партії регіонів в понеділок вранці.

За його словами, питання щодо кандидатур в новому Кабінеті міністрів залежатиме від процесу формування коаліції.

"Що стосується моєї позиції, якісь кадрові питання ми не обговорювали перед виборами і це абсолютно нормально. До кадрових питань треб буде підходити тоді, коли ми будемо проводити переговори по коаліції", - сказав Тігіпко.

"Якщо будуть бажаючі увійти в більшість, це бажання буде супроводжуватися тим, що вони будуть виставляти в тому числі і кадрові питання", - додав він.

"Після того Партія регіонів разом з президентом остаточно визначиться, хто, де буде працювати", - додав Тігіпко.

Крім того він зазначив, "є певні побажання у політиків, але тут повинна працювати нормальна партійна дисципліна. Це колективна гра, і якщо хтось має амбіції він повинен їх деколи прикртути, щоб вигравала в цілому політика".

При цьому Ганна Герман додала, що "в нашій  партії є такий принцип – найкращим завжди дають найтяжчу роботу. Тому, Сергію Леонідовичу, що найтяжче – буде вашим. Не сумнівайтеся в тому", - зазначила вона.

Про саму коаліцію Тігіпко сказав, що це головне завдання.

"Ми готові до переговорів з тими депутатами, які йшли як незалежні, ми готові до переговорів з фракціями парламенту для створення такої більшості і добре розуміємо – чим ширше буде коаліції тим легше буде проводити модернізацію України", - додав він.

Щодо більшості він заявив, що Партія регіонів буде повністю відкрита. "ми виставимо свої пріоритети, на що будемо  звертати увагу, що буде для нас саме головне. І ті хто готовий буде такі пріоритети підтримувати, ми готові щоб вони приєднувались до нас", - зазначив Тігіпко.

"Я б не ставив якихось обмежень", - зазначив він і додав, що впевнений, що навіть зі Свободою в економічних аспектах Парія регіонів знайде спільну мову.

Він також зазначив, що Партія регіонів показала "практично найкращій результати за всі роки партій, які йшли від діючої влади".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування