Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Черкащині "пропала" глава окружної виборчої комісії

Понеділок, 29 жовтня 2012, 20:32

В Черкаській області у невідомому напрямку зникла глава окружної виборчої комісії №197 (м. Канів) Неоніла Левченко, представниця партії "Руська Єдність".

Про це повідомив заступник глави Черкаської облорганізації Комітету виборців Юрій Сас, якого цитує УНІАН.

За його повідомленням, "ОВК №197 працює без голови комісії".

"Начебто, їй стало зле і вона залишила засідання. Так само втомився і пішов спати один з операторів, що має передавати дані до ЦВК, а інший знаходиться в напівсонному стані. Втім ОВК працює, розглядає протоколи ДВК. Вже розглянуто більше 90, з них 50 визнані такими, що уточнення не потребують", - розповів він.

"Але цифри в систему не вводяться, або вводяться повільно. Жодних результатів, окрім паралельного підрахунку об’єднаної опозиції, поки немає", - уточнив Сас.

В той же час, один з лідерів об’єднаної опозиції "Батьківщина" Микола Томенко повідомив про "стягування" правоохоронців у Канів.

За його словами, у центр округу №197 - місто Канів - "розбиратись" та "допомогти" з підрахунками голосів стягуються чиновники та правоохоронці зі всіх областей України на чолі із головою Черкаської облдержадміністрації Сергієм Тулубом.

За словами Томенка, на даний момент у Черкаського штабу опозиції є інформація зі 144 дільниць із 146, що у виборчому окрузі №197.

Згідно цієї інформації, координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко впевнено перемагає самовисуванця Богдана Губського.

На думку юристів Черкаського штабу опозиції, швидше за все стоїть завдання спробувати визнати вибори в 197-му окрузі недійсними.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування