Тягнибок зберігає мобілізацію і готовий кликати на протести з "Батьківщиною"

Вівторок, 30 жовтня 2012, 13:06

ВО "Свобода" не скасовувала мобілізацію на захист голосів у Києві й області, і заклик до масштабних акцій в разі потреби буде спільним від "Свободи" й "Батьківщини".

Про це заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок на брифінгу у вівторок, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".

"Судячи з того, що в нас відбувається на фінішній прямій, ми не виключаємо того, що влада нас змусить до цього кроку, але поки ми боремося парламентськими методами, юридичними методами для збереження наших голосів", - сказав він.

"Ми не виключаємо більш радикальних, рішучих кроків. Принаймні, ми відбою не давали в плані боєздатності свободівців до акцій масової непокори", - заявив Тягнибок.

За його словами, у "Свободи" існує домовленість із Об'єднаною опозицією "Батьківщина" про те, що закликати громадян вийти на акції протесту на захист результатів виборів вони будуть спільно.

"Ми домовилися з "Батьківщиною", що якщо будемо закликати виходити людей на вулиці, то це буде спільний заклик, а не односторонній", - цитує Тягнибока "Інтерфакс-Україна".

Лідер "Свободи" також подякував усім прихильникам партії, які відгукнулися на заклик допомогти захистити результати у двох округах у Києві.

За його словами, до нього особисто підходять люди на вулиці й висловлюють готовність, якщо буде потреба, взяти участь у акціях протесту й запитують, коли таке може відбутися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування