Опозиція вимагає повністю перерахувати голоси на Донбасі

Вівторок, 30 жовтня 2012, 13:34

Донецький обласний штаб "Батьківщина" вимагає повного перерахунку голосів по всій області.

Про це сказано у повідомленні прес-служби "Батьківщини".

За її даними, зараз в ОВК 42-ого, 43-го, 44-го, 48-го, 51-го, 52-го ,53-го, 56-го, 59-го, 61-го округів звозять голів дільничних комісій з чистими протоколами та печатками.

"Донецька опозиція вимагає повного перерахунку голосів по всій області та, особливо, за вказаними вище округами.Опозиція заявляє, що залишає за собою право на акції протесту під ОВК, де зафіксовані масові фальсифікації", - сказано у повідомленні.

Крім того, як заявив керівник київської міської організації "Батьківщини" Юрій Одарченко, у Києві на 216-му окрузі, "де перемогла кандидат від опозиції Ксенія Ляпіна", членам ОВК платять по 10 тисяч доларів за організацію фальсифікації на користь зятя Черновецького.

За його словами, "216-та ОВК зараз діє за вказівкою влади: вони хочуть приймати рішення про перерахунок голосів тільки на основі суб’єктивного бажання, щоб на підставі цього перерахунку зробити фальсифікації".

"Абсолютно зрозуміло, чому вони намагаються зробити перерахунок. Ми маємо інформацію, що представникам ОВК від влади передають по 10 тис доларів для того, щоб вони у процесі незаконного перерахунку голосів робили фальсифікації і підкидували додаткові бюлетені за кандидата від влади та псували бюлетені за опозиційного кандидата",- заявив Одарченко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News