ДОВГИЙ ВИЗНАВ ПЕРЕМОГУ "УДАРІВЦЯ"

Вівторок, 30 жовтня 2012, 19:34

Кандидат в депутати Олесь Довгий визнав свою поразку на виборах до Верховної Ради.

Про це йдеться в його зверненні до мешканців Дніпровського району столиці, опублікованому на офіційному сайті.

"Вітаю всіх із завершенням виборчої кампанії, яка виявилася виснажливою майже для кожної людини в Україні. Нарешті ми зможемо повернутися до звичного життя: без дратуючої політичної реклами на білбордах і в наших поштових скриньках", - зазначив він.

"Не дивлячись на те, що зранку понеділка біля моїх приймалень стояли сотні людей, обурених попередніми результатами голосування, а телефони розривалися від дзвінків з інформацією про численні порушення й фальсифікації, за якими стоять мої опоненти, я вважаю, що вибори закінчилися", - заявив Довгий.

"Втягуватися в процес оскарження результатів я не збираюся. Здійснювати тиск на членів ОВК та журналістів я теж не має наміру. Ми вели чесну кампанію і не готувалися до фальсифікацій і підкупу, які використали проти нас", - додав він.

"Я офіційно звертаюся до представників ОВК якнайшвидше закінчити прийом протоколів і опублікувати офіційні результати. Вважаю неприпустимим продовження того фарсу, який відбувається останні дві доби навколо роботи ОВК. Люди потребують відпочинку", - заявив він.

"Я готовий привітати партію "Удар" з перемогою лише одного мажоритарного кандидата в Києві. Партія отримала додатковий депутатський значок в результаті нечесних виборів", - підсумував політик.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування