Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До ОВК в окрузі Терьохіна підтягуються "міцні хлопці" Лисова

Середа, 31 жовтня 2012, 10:43

До Окружної виборчої комісії Голосіївського виборчого округу №211 вранці 31 жовтня підтягуються молодики міцної статури від провладного кандидата Ігоря Лисова.

Про це "Українській правді" повідомили у прес-центрі Київського штабу "ВО "Батьківщина".

Станом на ранок у актовому залі ОВК перебувають вже близько 50-ти молодиків Лисова.

"Усім районним штабам від влади та її партій-сателітів, які мають своїх представників у дільничних комісіях 211-го округу, дана усна вказівка "привести підтримку та збільшити кількість своїх в рази", - розповіли представники "Батьківщини", які чергували на дільниці всю ніч.

"Окружна комісія хоче прийняти рішення про перерахунок голосів на 27 дільницях. Ніч ми протрималися, але зараз вони хочуть знов прийняти таке рішення. Зараз на ОВК підтягуються наші депутати від опозиції", - розповіла представник кандидата від опозиції Сергія Терьохіна Ірина.

За її словами, упродовж ночі у приміщенні ОВК знаходилися близько 50 осіб, крім того, на вулиці були сформовані цілі групи молодиків.

"Вони чекали команди, щоб захопити дільницю. Хлопці у приміщенні провокували членів комісії і кандидата від опозиції, обливали їх брудом, викрикували якісь гасла, але жодних інших дій не робили. Комісія і кандидати на провокації не піддавалися", - сказала Ірина.

Станом на 11.30 комісія так і не відновила свою роботу після ночі. Представники дільничних комісій чекають на здачу протоколів та на рахунок бюлетенів, охороняючи коробки з документами. 

За даними ЦВК, в 211 окрузі опрацьовано 81.39% голосів. За результатами голосування поки лідирує Терьохін 29.62%, регіонал Ігор Лисов набирає 27.36%.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування