Герега не згодна з перемогою "свободівця"

Середа, 31 жовтня 2012, 12:41

Кандидат в народні депутати Галина Герега, що балотувалася в Києві по 215-му одномандатному округу, пропонує "свободівцю" Андрію Іллєнко провести перерахунок бюлетенів.

Про це заявив довірена особа Герега Петро Ковтун, повідомили в прес-службі Герега.

За словами Ковтуна, протягом останньої доби представники Іллєнка чинили фізичний і моральний тиск на членів окружної виборчої комісії.

"10 членів ОВК вимушені були забарикадуватися у маленькому кабінеті від нападок представників Свободи. У цей же самий час інші члени ОВК розкрили архів і виробляли маніпуляції з бюлетенями", - йдеться в заяві.

За його словах, в цих умовах не можна визнати демократичною процедуру підрахунку голосів.

"Справа дійшла до того, що при підписанні підсумкового протоколу "ілєєнковці" фізично заблокували доступ до приміщення ОВК для більшості членів. Внаслідок рішення було оголошено в 4:00 ночі головою ОВК в присутності 5 членів ОВК та спеціально запрошених" журналістів ", - йдеться в заяві.

Як відомо, у середу вночі Окружна виборча комісія N215 оголосила перемогу з відривом у 191 голос представника партії Свобода Андрія Іллєнка.

Раніше шість членів окружної виборчої комісії N215 бойкотували процес перерахунку голосів 244 дільничної виборчої комісії.

Крім того, Герега раніше заявляла, що прийме будь-який результат виборів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування