Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Вінниці провладний кандидат запропонував "Батьківщині" перерахунок

Середа, 31 жовтня 2012, 18:23

Кандидат в окрузі №11 (Вінниця) самовисуванець Олександр Домбровський просить "Батьківщину" підтримати його вимогу перерахувати голоси.

Про це він заявив у відкритому зверненні на ім'я голови ради об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсенія Яценюка та керівника центрального виборчого штабу опозиції Олександра Турчинова, поширеному в середу.

Домбровський повідомив про те, що кампанія брудного піару стосовно нього почалася в останній тиждень перед днем ​​виборів.

За його словами, антипіар був спрямований на те, щоб виникли асоціації його з Партією регіонів.

"Цинізм замовників цієї кампанії вражає тим більше, що на своїх зустрічах я неодноразово заявляв, що буду голосувати за список партії "Батьківщина" і закликав своїх прихильників підтримати мою позицію", - заявив Домбровський.

"Вінничани підтримали мою кандидатуру, і, за даними моїх спостерігачів, ми маємо перевагу в остаточних результатах близько 1500 голосів", - стверджує кандидат.

У той же час, за його словами, на етапі підрахунку голосів глава Вінницької окружної виборчої комісії №11 Сергій Сітарський, призначений за квотою "Батьківщини", "у присутності членів виборчої комісії заявляв, що готовий піти на все, щоб не допустити моєї перемоги" .

"Підрахунок голосів йде з численними порушеннями з боку глави окружкому, який відмовляється навіть виконувати рішення комісії. Ми маємо на руках копії протоколів, які приймалися комісією, в яких результати на окремих дільницях спотворені", - цитує лист кандидата "Інтерфакс-Україна".

"Відбувається прийом бюлетенів, які містяться в розірваних коробках. Ті ж сили, які поширювали листівки з чорним піаром, організовують провокації на окружком, а приписати ці дії намагаються мені", - обурений Домбровський.

Кандидат висловив повагу до лідерів об'єднаної опозиції, з багатьма з яких його пов'язують "особисті дружні відносини".

"Саме тому вважаю за можливе звернутися до лідерів об'єднаної опозиції з проханням зупинити такі дії та дати належну оцінку місцевим представникам партії, поведінка яких кидає тінь і на мене, і на політичну силу, яку я поважаю і підтримую", - зазначив він.

"Моя вимога на сьогодні одна - домогтися чесного і відкритого підрахунку голосів на окрузі і не допустити фальсифікацій і спекуляцій", - просить Домбровський.

"Я прошу підтримки вимоги перерахунку голосів на рівні керівництва об'єднаної опозиції. Зі свого боку, хочу ще раз підкреслити - я переконаний у своїй перемозі, але готовий прийняти будь-який результат за умови, якщо він буде встановлений чесним і законним шляхом", - підсумував кандидат.

Згідно з даними сайту ЦВК, за результатами підрахунку 63,63% протоколів в окрузі лідирує представник ВО "Батьківщина" Наталія Солейко з незначним відривом від Домбровського (29,49% проти 29,02%).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування