Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники: про годування Тимошенко "не може бути й мови"

Середа, 31 жовтня 2012, 18:37

У пенітенціарної служби немає підстав застосовувати примусове годування до екс-прем’єра Юлії Тимошенко.

Про це повідомили у прес-службі Державної пенітенціарної служби з посиланням на помічника глави ДПтСУ Ігоря Андрушка, передає УНІАН.

"Наразі в нас немає жодних підстав застосовувати примусове годування до засудженої Тимошенко", - зазначив він.

"По-перше, тому що вона вживає рідину, по-друге, у палаті, де вона перебуває, є продукти в холодильнику, які постійно передають їй її родичі, а по-третє, з цього приводу в нас немає жодних рекомендацій лікарів", - пояснив помічник глави ДПтСУ.

За його словами, до примусово годування в пенітенціарних установах вдаються вкрай рідко.

"По відношенню до засудженої Тимошенко така можливість не розглядається ще й тому, що ми розуміємо, з ким маємо справу, добре знаємо про її намагання постійно влаштовувати провокації проти співробітників пенітенціарної служби. Відповідно, про застосування жодних силових заходів не може бути й мови", - сказав він.

Як відомо, 29 жовтня Тимошенко заявила про початок голодування на знак протесту проти фальсифікацій результатів парламентських виборів.

30 жовтня заступник начальника управління ДПтС в Харківській області Андрій Латинський сказав, що рішення про примусове годування Тимошенко будуть приймати лікарі в залежності від стану її здоров'я. Зараз із ув'язненою проводяться роз'яснювальні бесіди, зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...