Глава столичної райадміністрації: чесно переміг з перевагою у 83 голоси

Середа, 31 жовтня 2012, 20:46

Кандидат у депутати в окрузі №14 (Вінницька область) Віктор Жеребнюк стверджує, що не він, а опозиція намагалась сфальсифікувати результати виборів.

Про це він заявив УНІАН, коментуючи заяву "Батьківщини" про те, що у 14 окрузі навмисно були знищені деякі бюлетені, які засвідчували перемогу опозиційного кандидата Івана Мельничука.

За словами Жеребнюка, який є главою Деснянської районної в Києві державної адміністрації, опозиція вирішила діяти за принципом: кращий захист - це напад, і тому коли їх начебто зловили на фальсифікаціях, почали самі говорити про фальсифікації.

Так, він розповів про те, що його опонент Мельничук випереджав його за результатами підрахунку на півтори тисячі голосів, але у зв’язку із пошкодженням бюлетенів вони були перераховані й з’ясувалось, що перемагає вже Жеребнюк.

При цьому на уточнююче запитання, навіщо було Мельничуку псувати цілісність пакунків з виборчою документацією, за якою він переміг, Жеребнюк зауважив, що не знає, і порадив питати у опозиції, а не в нього.

"Я не кажу, що це вони самі порушили цілісність боксів, я просто бачив, як доставлялись бюлетені в мішках, гамузом з протоколами… і все це показало центральне телебачення, десятихвилинний ролик", - зауважив він.

Крім того, Жеребнюк наголосив, що зараз голоси перераховані, і ЦВК прийняла протоколи, які свідчать про його перемогу.

Станом на 21:43 сайт ЦВК повідомляє, що пораховано 100% протоколів: Жеребнюк має 33,32% (34 784), а Мельничук - 33,24% (34 701).

Як відомо, раніше керівник центрального виборчого штабу "Батьківщини" Олександр Турчинов заявив, що на Вінниччині навмисно були знищені деякі бюлетені, які засвідчували перемогу Мельничука.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News