"Батьківщина" просить Порошенка зупинити фальсифікації Домбровського

Четвер, 1 листопада 2012, 17:22

"Батьківщина" закликає міністра економічного розвитку Петра Порошенка звернутися до кандидата в окрузі №11 Олександра Домбровського "з наполегливим проханням зупинити будь-які фальсифікації на цьому окрузі".

Про це сказано у заяві Батьківщини.

"Нам відомо про те, що Петро Порошенко неодноразово заявляв про свою рішучу підтримку у проведенні чесних і відкритих виборів в Україні", - йдеться у ній.

"Саме тому ми сподіваємося, що міністр звернеться до кандидата Олександра Домбровського як до людини, яка протягом виборчої кампанії на зустрічах з виборцями називала Петра Олексійовича своїм близьким соратником", - додали в партії.

Раніше в Батьківщині заявили, що їхнім юристам, які відстоюють результати виборів в округах №11 та 14 на Вінниччині, погрожують фізичною розправою.

Як відомо, ОВК №11 та 14, де за результатами голосування перемагають кандидати від об’єднаної опозиції Наталія Солейко та Іван Мельничук, прийняли рішення про перерахунок голосів, при чому було знищено бюлетені з голосами за кандидатів від "Батьківщини".

Крім того, на скандальній 11-й ОВК міліція виштовхувала спостерігачів від ОБСЄ із приміщення ОВК, в той час як члени комісії підтасовували бюлетені.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News