Дружина Луценка упіймала тюремників на прослуховуванні

Субота, 10 листопада 2012, 14:16

Дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина заявляє, що обговорювала концерт Валерія Меладзе лише зі своїм чоловіком по телефону.

Про це вона заявила у зверненні до керівника Державної пенітенціарної служби Олександра Лісіцкова, яке цитує прес-служба "Народної самооборони".

"Повідомляю вам та вашим підлеглим, що на концерт Валерія Меладзе у п’ятницю, 9 листопада, я не ходила і навіть не збиралася. Також заявляю, що не маю звички обговорювати своє приватне життя та плани з чужими людьми, а особливо – із працівниками Менської колонії", - зазначила вона.

"Так, розмова про концерт Меладзе була, але із моїм чоловіком по телефону. Отже, пенітенціарна служба у бажанні виправдатися вчергове прокололася, а саме своєю заявою про те, що я нібито поспішала замість побачення із чоловіком на концерт Меладзе, підтвердила факт прослуховування телефонних розмов ув’язнених Менської ВК №91", - наголосила Ірина Луценко.

Вона зазначила, що на 20 листопада призначено засідання Апеляційного суду м. Києва по розгляд позову екс-міністра щодо рішення Печерського райсуду по другій кримінальній справі.

"Відповідно про участь у судовому засіданні вже повідомили представники багатьох іноземних посольств та міжнародних інституцій. На судовому засіданні також будуть присутні і керівники місії Європарламенту по спостереженню за судовими процесами на опозиційними лідерами П.Кокс та А.Кваснєвський", - наголосила захисник Луценка.

"Саме місія ЄП просила надати додаткові матеріали щодо судових процесів, а також ряд документів за особистим підписом Луценка. Ці матеріали на 18.00 годину мали бути перекладені та сформовані в окрему теку і передані представникам місії ЄП. Про це напевно знав і перший заступник начальника колонії В.Пармінський, який затягував час у розмові зі мною, відмовляючи у побаченні із чоловіком. Адже прослуховування телефонних розмов Луценка вони ведуть чітко", - заявила Ірина Луценко.

Як повідомлялося, у п’ятницю дружина Луценка заявила, що її не допустили на територію Менської ВК №91 для побачення та термінової передачі юридичних документів.

У Пенітенціарній службі заявили, що керівництвом установи Ірині Луценко було роз’яснено, що побачення засуджених зі своїми адвокатами та захисниками надається у неробочий для засуджених час.

"У зв’язку з цим, Луценко було рекомендовано зачекати та розпочати побачення о 16:00. На що вона не погодилась та від’їхала з установи. Зі слів чергового співробітника установи, який проводив бесіду з Луценко, стало відомо, що мотивувала вона відмову чекати тим, що може спізнитися на концерт Валерія Меладзе", - йшлося в повідомленні прес-служби.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News