ЦВК вирішила поки не оголошувати результати в 184 окрузі

Субота, 10 листопада 2012, 16:04

ЦВК відклала встановлення результатів в одномандатному 184 окрузі.

Як відомо, відрив у цьому окрузі між представником Партії регіонів Миколою Дмитруком і самовисуванцем Іваном Вінником становить лише 22 голоси.

Зокрема, уповноважений "Батьківщини" в ЦВК Руслан Князевич сказав, що в цьому окрузі частина голосів "Батьківщини" були переписані на інші партії. Те ж саме відбувалося із кандидатами в одномандатному окрузі.

Ще раніше уповноважений УДАРу в ЦВК Валерій Карпунцов вказав на те, що в різних протоколах по кандидатах Дмитруку і Віннику внесені різні дані.

Заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна зауважила, що "ЦВК не повинна зносити все як бульдозер" і попросила перенести розгляд цього питання до детального вивчення документів.

Після цього куратор області Олександр Чупахін погодився вилучити це питання з порядку денного.

Крім того, досі не з’ясованою залишається ситуація по 11 округу в Вінниці. ОВК у суботу зранку здала уточнені протоколи, однак члени ЦВК мають до них безліч питань.

Зокрема, вже під час засідання ЦВК представниця окружкому відверто збрехала, коли був складений уточнений протокол. Вона заявила, що це було зроблено о 20:54 п'ятниці. Коли ж представники ЦВК нагадали дівчині, що представники окружкому в цей момент були в ЦВК, вона змінила свою думку і сказала, що протокол підписувався о 10 ранку в суботу.

Після перерви ЦВК планує встановити результати в 50 округах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News