Доній: треба чистити опозицію, бо другий строк Януковича - катастрофа

Понеділок, 12 листопада 2012, 20:38

Відповідальність за результат опозиції на виборах до Верховної Ради мають нести не лише фальсифікатори, але й безпорадні люди, які вважають себе лідерами.

Про це заявив депутат від НУНС Олесь Доній в ефірі телеканалу ТВі, коментуючи спільну заяву об’єднаної позиції, оприлюднену у понеділок на мітингу під ЦВК.

"Є кілька людей, які називають себе лідерами опозиції, які тягнуть весь наш опозиційний рух, на жаль, вниз. Формально, вони наші союзники. А реально, відповідальність за ці вибори несуть не тільки ті, хто вдавалися до фальсифікацій, а й ті безпорадні люди, які вважають, що вони є лідерами", - зазначив він.

"Повинна бути проведена робота над помилками. Бо справа не тільки в тих проблемних округах. Ще один термін Януковича - для країни це катастрофа. Зараз треба говорити про те, як очистити опозицію", - вважає політик.

Доній переконаний, що "ці вибори показали, що в парламентський спосіб ми не можемо з усім патріотичним опозиційним середовищем змінити цю владу".

"Потрібно створювати не парламентські структури. Для того, щоб звалити президента, а це необхідно для демократії в країні, потрібні інші дії. Діяти доведеться поза парламентом", - підсумував він.

Як відомо, Донія не було включено до парламентського списку кандидатів від об’єднаної опозиції. Він балотувався і переміг, як самовисуванець у окрузі №88, що в Івано-Франківській області.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...