Лавриновичу смішно від того, що його підлеглі будуть їздити на Bentley

Середа, 14 листопада 2012, 13:25

Міністерство юстиції має намір перевірити правомірність використання конфіскованого Bentley підрозділом відомства в Чернігівській області.

Про це журналістам сказав міністр юстиції Олександр Лавринович, пишуть "Українські новини".

"Я взагалі-то попросив керівника служби дати довідку про те, що це таке, і яким чином з'являються Bentley", - сказав Лавринович.

Міністр додав, що ті люди, які можуть собі дозволити дорогі автомобілі, не купують конфіскат, оскільки це може викликати проблеми.

"Тому такий транспорт виставляється на аукціонний продаж, (і якщо) він тричі не продається, виставляється інформаційна довідка, що цей автомобіль може відповідно до чинного законодавства бути переданим тільки органам державної влади або управління", - роз'яснив Лавринович.

Проте міністр зазначив, що для нього є смішною сама можливість використання такого дорогого автомобіля одним із обласних підрозділів.

"У мене викликало посмішку й сміх, що зараз у якомусь Чернігівському управлінні хтось буде їздити на Bentley. Ну це анекдот", - додав Лавринович.

Він підкреслив, що документи до цього автомобіля повинні надійти до Кабінету Міністрів, і уряд вирішить, що з ним далі робити.

Як відомо, управління Державної виконавчої служби Головного управління юстиції в Чернігівській області одержало в безплатне користування автомобіль Bentley Continental Flying Spur 2007 року випуску, конфіскований за рішенням суду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування