Янукович показав студентам "святая святих" на Банковій

Четвер, 15 листопада 2012, 11:50

Президент Віктор Янукович показав представникам студентських молодіжних організацій свій робочий кабінет, документи, над якими працює, і спецзв’язок із іншими органами влади.

Про це повідомляє прес-служба президента, описуючи закриту частину зустрічі, що відбулася в середу.

"Після завершення офіційної частини зустрічі з представниками студентських молодіжних організацій президент Віктор Янукович на прохання студентів запросив їх до свого робочого кабінету. Глава держави показав їм свою приймальню та безпосередньо кабінет", - сказано в повідомленні.

За інформацією прес-служби, Янукович продемонстрував студентам документи, з якими працює на цей час, зокрема "Економічну стратегію на 2013 рік" та План дій на 2013 рік, висновки щодо них експертів і профільних спеціалістів.

"Ці документи – основа, яка буде закладена в державну політику, в бюджет, який буде формуватися", - сказав президент.

"Янукович також розповів студентам про організацію спеціального зв’язку з Кабінетом міністрів, Верховною Радою та керівниками інших держав", - інформує прес-служба.

"Він також показав молодіжним лідерам офіційні символи Глави держави: Знак (колар) Президента України, Гербову печатку Президента України та Президентську Булаву", - додається в повідомленні.

Янукович побажав студентам не втрачати ініціативи, ентузіазму та бажання себе вдосконалювати.

"Наскільки ви будете вимогливими до самих себе, від цього буде залежати ваше майбутнє… Дослухайтеся до себе. Буде у вас така звичка - будете досягати мети", - заявив він.

Представники студентських молодіжних організацій подякували главі держави за спілкування, яке пройшло у "неформальній і дружній обстановці".

"Ми поговорили про проблеми, які в нас є, наше бачення їх вирішення. Ну і найголовніше - ми побачили "кухню" державного управління на найвищому рівні", - сказав голова Студентського парламенту КНУ імені Т.Г.Шевченка Максим Макарчук.

А представник Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Союз українського студентства", голова молодіжної громадської організації "Асоціація керівників органів студентського самоврядування Києва" Артем Нікіфоров відзначив, що "Янукович абсолютно на хвилі з молоддю, повністю в курсі всіх процесів, які відбуваються".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News