Луценко відмовився від обстеження в лікарні - тюремники

Четвер, 15 листопада 2012, 12:41

Ув’язнений екс-голова МВС Юрій Луценко відмовився від обстеження на базі Чернігівської обласної клінічної лікарні.

Про це повідомляє Державна пенітенціарна служба.

"15 листопада, в умовах Менської виправної колонії (№91) комісією лікарів (фахівцями управління охорони здоров’я Чернігівської облдержадміністрації, обласної клінічної лікарні та медичної служби управління ДПтС у Чернігівській області) було запропоновано засудженому Луценку здійснити на базі Чернігівської обласної клінічної лікарні інструментальне обстеження стану його здоров’я", - сказано в повідомленні.

"Однак Луценко відмовився від пропозиції лікарів. Він заявив, що утримується від обстеження, бо бажає узгодити це рішення зі своїми захисниками", - інформує ДПтС.

Про це лікарі склали відповідний акт.

Пенітенціарна служба нагадує, що інструментальне обстеження було рекомендоване Луценкові 8 листопада.

Як повідомляла 9 листопада дружина і захисник Луценка Ірина, екс-міністр відмовився "від будь-яких "оглядів" у межах колонії" і погодиться лише на "огляд та обов’язкове лікування виключно у спеціалізованому стаціонарі із залученням відповідних фахівців".

20 листопада о 10:00 Апеляційний суд Києва під головуванням судді Присяжнюка розпочне слухання апеляційної скарги Юрія Луценка на вирок Печерського райсуду Києва у справі щодо продовження стеження за екс-водієм колишнього заступника голови СБУ Валентином Давиденком у зв’язку зі справою про отруєння Віктора Ющенка.

Адвокат Луценка Олексій Баганець передбачав, що екс-голову МВС привезуть у Лук’янівське СІЗО в Києві на час розгляду апеляції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування