Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Богатирьової кажуть, що Тимошенко поки не місце в колонії

Четвер, 15 листопада 2012, 17:02

Питання переміщення екс-прем'єра Юлії Тимошенко з лікарні в колонію не розглядається.

Про це на брифінгу в Харківській лікарні сказала журналістам перший заступник міністра охорони здоров'я, голова міжнародної медичної комісії Раїса Моісеєнко, яку цитує УНІАН.

"На даний момент після огляду українськими та німецькими спеціалістами не піднімалися такі питання", - сказала вона.

Моісеєнко зазначила, що зараз потрібно вивести пацієнтку з голодування і тільки після цього вирішувати питання про продовження реабілітації Тимошенко.

"Справа в тому, що зараз потрібно, по-перше, вивести з процесу голодування і розглядати надалі дії, які стосуються того, де, коли і як продовжувати реабілітацію", - пояснила фахівець.

За її словами, процес виведення Тимошенко з голодування проходитиме в ЦКБ "Укрзалізниці" в Харкові.

У свою чергу головний лікар лікарні Михайло Афанасьєв відзначив, що процес виведення пацієнтки з голодування триватиме орієнтовно 17 днів.

"Орієнтовно такий же термін, який проходила голодовка, - 17 днів", - сказав він.

Моісеєнко повідомила, що стан здоров'я Тимошенко відповідає стану здоров'я людини, яка знаходиться на 17 дні голодування.

"Те, що стосується стану, воно відповідає 17 діб голодування, це стан відповідає режиму голодування, ніяких інших значних відхилень, слава богу, немає", - сказала вона.

За її словами, під час голодування Тимошенко відмовилася від лікувальних процедур і ряду лікарських препаратів. Вона додала, що і німецькі, і українські лікарі рекомендували їй відмовитися від голодування.

Моїсеєнко також зазначила, що "останнім часом пацієнтка вже була схильна до того, щоб припинити голодування".

Відповідаючи на запитання журналістів, чи зможе Тимошенко взяти участь у судовому засіданні по справі ЄЕСУ, яке заплановане на 23 листопада, заступник міністра сказала: "Давайте дочекаємося 23 числа".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування