"Батьківщина" - Януковичу: Поверніть до бюджету мільйони за альтанку

П'ятниця, 16 листопада 2012, 14:21

"Батьківщина" вимагає повернути до бюджету 24 мільйони, виділені на альтанку президента Віктора Януковича у резиденції "Синьогора" в Івано-Франківській області.

"Ремонт альтанки для Януковича за 24 мільйони гривень бюджетних коштів є яскравим свідченням того, що в сучасній Україні при владі перебувають невиправні злодії і шахраї", - заявляє партія.

"Ми не просто обурені. Ми вимагаємо від президента Януковича персонально зробити заяву про повернення цієї суми до державного бюджету та перерозподіл її на користь освітян, медиків, малозабезпечених категорій населення", - йдеться в заяві об’єднаної опозиції.

У "Батьківщині" наголошують, що сьогодні в Україні "відбувається падіння промислового виробництва, підвищуються ціни на споживчі товари першої необхідності, стрибають ціни на хліб, країні загрожує глибока фінансова криза, цілим містам почали відключати газ, водопостачання, наростає заборгованість по зарплатах".

"Красти так безсоромно і так масштабно у цій ситуації можна тільки з дозволу Януковича. А надто, коли крадуть для нього самого", - заявляє "Батьківщина".

"Країна потребує рішучих антикризових заходів, ефективних соціальних програм, розумного використання кожної копійки бюджетних коштів, а не злодіїв при владі", - наголошує опозиція.

У "Батьківщині" також зазначають, що Партія регіонів та її керівники "давно відомі своїми липкими руками".

"Не так давно за кошти українських громадян для Януковича було збудовано покої у "Межигір’ї" під приводом мати там державну резиденцію. Ще раніше пограбовано державний бюджет для будівництва злітних майданчиків та забезпечення президента гелікоптером", - нагадує опозиція.

"До того – збудовано персональні автобани до будинків і дач керівників АП та уряду. Але такого масштабу: 24 мільйона гривень на реконструкцію кількох підпорок з дахом – це ганебний рекорд корупції", - додається у заяві.

В об’єднаній опозиції припускають, що "за такі величезні кошти Януковичу збираються збудувати альтанку, яка сама зможе стрибати по пеньках і мати вертикальний зліт".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News